Зъбни импланти | видове, цени, имплантолог

Лечение с импланти. Използване на зъбни протези

Част от дейността на Дента Консулт – София е насочена към съвременна дентална имплантология и иновационни решения при приложението на зъбни импланти. Тя се ръководи от д-р Асен Маринов – баща, с над 25 годишен опит в денталната медицина и зъбна имплантология.

Тясно специализираната cтраница на Дента Консулт за зъбни импланти е онагледена с Ro графии и фотоснимки от лечебната дейност на д-р Асен Маринов и д-р Асен Маринов Jr. С тяхното представяне не приключва огромното разнообразие от клинични ситуации и проблеми. Ние се надяваме да Ви подпомогнем във Вашата обща ориентация.
Не забравяйте – механичното пренасяне на видяното от Вас към вашия индивидуален случай, може да Ви подведе и вместо да си помогнете, да направите лоша услуга сами на себе си!
Ако Вие се доверите на опита и преценката на д-р Асен Маринов, Вие ще бъдете лекувани с най-подходящите зъбни импланти, отговарящи на конкретната Ви клинична ситуация. При желание от Ваша страна и липса на медицински противопоказания, ние ще Ви лекуваме с предпочитана от Вас имплантологична система.

Живите и добре лекувани ендодонтски зъби, са естествени носители за мостове и коронки, т.е. те са най-добрите “импланти”, когато това е целесъобразно от медико-биологична гледна точка. Когато собствените зъби са здрави – без кариеси и съответни възстановявания /коронки, обтурации и др./ – зъбните импланти са идеалното средство, за запълване на съществуващите дефекти в зъбните редици с нови зъби върху импланти. Ако вашите собствени зъби вече ги няма, или нe е възможно да бъдат лекувани, поставянето на зъбни импланти, иновациите в тяхното производство и клинично приложение, могат качествено да променят Вашия живот.

Нашата философия за използването на импланти – те не трябва да са самоцел, а средство за подпомагане и оптимизиране на лечението с мостове, коронки и зъбни протези.

Приоритет за нас е, запазване собствените зъби на нашите пациенти !!!

Философията на дентално – медицинската ни практика е подчинена единствено на завета на нашите учители, да лекуваме по каноните на

Хипократ!

Ще Ви предоставим кратка навигация за нашата дейност.

1. За хората който са загубили всичките си зъби или е необходимо да се разделят и с последните от тях, ние първи въведохме най-новата иновация на Nobel Biocare – All on 4. Този метод има четири големи предимства:

- при него Вие нито ден няма да сте без зъби

- завинаги ще се разделите със снемаемите протези.

- методиката All on 4 / всичко върху четири импланта / дава възможност за решение на нерешими до този момент ситуации по възможно най-елегантния начин – без синус лифт и костозаместителни присадки.

- голямото предимство на този иновативен метод на лечение е, че мостът винаги може да бъде свален при нужда, без да се унищожи / винтово закрепване, а не циментиране /, да се направи корекция по него и после отново да се върне в устата върху имплантите.

Информация може да намерите в All on 4 на настоящия сайт.
2. За Вас, ние от Дента Консулт – София създадохме нашия нов Интернет сайт – www.dentaconsult.bg . В него Вие ще намерите всички новости от денталната медицина, за профилактика и съвременно лечение на Вашите собствени зъби и допълнителна информация за зъбните импланти и лечението с тях. В този сайт е акцентирано върху цялостните решения при лечението на пациентите на Дента Консулт. Вие ще видите всичко за тези наши пациенти представено чрез фото снимки, RO снимки и видео клипове.

3. Д-р Маринов – баща написа следните статии, който поместихме в нашите сайтове. Считаме, че те са от изключително значение за Вашата информираност. Прочетете ги много внимателно и след това вземете своето решение.

Навигация за нашите сайтове:

  1. www.dentaconsult.bg - това е нашият нов Интернет сайт. В този сайт е акцентирано върху цялостните решения при лечението на пациентите на Дента Консулт, съобразени с долночелюстната става, мускулите, видът на Вашето лице и всичко онова, което ние наричаме медицина. Вие ще видите всичко за тези наши пациенти представено чрез фото снимки, RO снимки и видео клипове.

В него Вие ще намерите всички новости от денталната медицина, за профилактика и съвременно лечение на Вашите собствени зъби, както и допълнителна информация за зъбните импланти и лечението с тях.

  1. www.зъбни-импланти.com - съдържа следните статии.
  1. www.импланти.com - съдържа следните статии.

Предоставената информация е резултат на 35 години клиничен и преподавателски опит на д-р Асен Маринов – баща, научна литература и множество проведени квалификационни курсове и специализации от д-р Асен Маринов – син от Дента Консулт. Считаме, че го направихме коректно към вас пациентите и професионално спрямо колегите зъболекари. Оценката ще дадете Вие нашите пациенти, както и нашите колеги дентални лекари.

При въпроси от Ваша страна може да ни потърсите чрез www.dentaconsult.bg

Внимание! Информацията в четирите сайта взаимно се допълва и не се повтаря.

Искате ли, да бъдете лекувани с помощта на зъбни импланти и да върнете годините назад? – изчетете информацията, която ние се опитахме да Ви предадем коректно, по достъпен и лесен за разбиране начин и след това вземете своето решение.
Всичко което Вие ще прочетете и видите е дълбоко изстрадано и осмислено от нас в продължение на над четвърт век!
Неудобни въпроси няма! Осъществете специализирана дентално имплантологична консултация при нас в София.

© 2018 DentaConsult. All Rights Reserved.