Зъбни импланти Denta Consult София | гаранция, методи, видове, цени, естетика, имплантолог

Лечение с импланти. Използване на зъбни протези

Част от дейността на Дента Консулт – София е насочена към съвременна дентална имплантология и иновационни решения при приложението на зъбни импланти. Тя се ръководи от д-р Асен Маринов – баща, с над 25 годишен опит в денталната медицина и зъбна имплантология.

Тясно специализираната cтраница на Дента Консулт за зъбни импланти е онагледена с Ro графии и фотоснимки от лечебната дейност на д-р Асен Маринов и д-р Асен Маринов Jr. С тяхното представяне не приключва огромното разнообразие от клинични ситуации и проблеми. Ние се надяваме да Ви подпомогнем във Вашата обща ориентация.
Не забравяйте – механичното пренасяне на видяното от Вас към вашия индивидуален случай, може да Ви подведе и вместо да си помогнете, да направите лоша услуга сами на себе си!
Ако Вие се доверите на опита и преценката на д-р Асен Маринов, Вие ще бъдете лекувани с най-подходящите зъбни импланти, отговарящи на конкретната Ви клинична ситуация. При желание от Ваша страна и липса на медицински противопоказания, ние ще Ви лекуваме с предпочитана от Вас имплантологична система.

Живите и добре лекувани ендодонтски зъби, са естествени носители за мостове и коронки, т.е. те са най-добрите “импланти”, когато това е целесъобразно от медико-биологична гледна точка. Когато собствените зъби са здрави – без кариеси и съответни възстановявания /коронки, обтурации и др./ – зъбните импланти са идеалното средство, за запълване на съществуващите дефекти в зъбните редици с нови зъби върху импланти. Ако вашите собствени зъби вече ги няма, или нe е възможно да бъдат лекувани, поставянето на зъбни импланти, иновациите в тяхното производство и клинично приложение, могат качествено да променят Вашия живот.

Нашата философия за използването на импланти – те не трябва да са самоцел, а средство за подпомагане и оптимизиране на лечението с мостове, коронки и зъбни протези.

Приоритет за нас е, запазване собствените зъби на нашите пациенти !!!

Философията на дентално – медицинската ни практика е подчинена единствено на завета на нашите учители, да лекуваме по каноните на
Хипократ!

Ще Ви предоставим кратка навигация за нашата дейност в другите наши сайтове.

  1. www.dentaconsult.bg е нашият нов сайт за Вас. В него Вие ще намерите всички новости от денталната медицина, за профилактика и съвременно лечение на Вашите собствени зъби и допълнителна информация за зъбни импланти и лечението с тях от Дента Консулт – София.. В този сайт е акцентирано върху цялостните решения при лечението на пациентите на Дента Консулт. Лечението с или без използването на зъбни импланти е съобразено с долночелюстната става, мускулите, видът на Вашето лице и всичко онова, което ние наричаме дентална медицина. Именно медицинската насоченост при провеждане на лечение с или без зъбни импланти ни отличава от всички останали и ни прави уникални за София и България. Вие ще видите всичко за тези наши пациенти представено чрез фото снимки, RO снимки и видео клипове.
  1. www.зъбни-импланти.com - съдържа следните статии.
  1. www.импланти.com - съдържа следните статии.

Предоставената информация е резултат на 35 години клиничен и преподавателски опит на д-р Асен Маринов – баща, научна литература и множество проведени квалификационни курсове и специализации от д-р Асен Маринов – син от Denta Consult София. Екипът на Denta Consult София счита, че ние сме изключително коректни към вас пациентите и професионални спрямо колегите зъболекари, независимо дали лечението се провежда с или без използване на зъбни импланти. Оценката ще дадете Вие нашите пациенти, както и нашите колеги дентални лекари.

Внимание! Информацията в четирите сайта взаимно се допълва и не се повтаря.

Искате ли, да бъдете лекувани с помощта на зъбни импланти и да върнете годините назад? – изчетете информацията, която ние се опитахме да Ви предадем коректно, по достъпен и лесен за разбиране начин и след това вземете своето решение.
Всичко което Вие ще прочетете и видите е дълбоко изстрадано и осмислено от нас в продължение на над четвърт век!
Неудобни въпроси няма!
Осъществете специализирана дентално имплантологична консултация при нас в София.

© 2018 DentaConsult. All Rights Reserved.