Цени

Каква цена има един зъбен имплант, Докторе? Защо различните зъбни импланти имат различни цени? Това са първите въпроси на пациента.

Имплантатното лечение се състои от три основни етапа:

1 Операция за полагане на зъбен имплант

2 Операция за разкриване на импланта и избор на надстройка

3 Завършване на лечението със зъбна коронка

Ценоразпис на част от денталните услуги в Дента Консулт

Обстоен преглед и консултация – 50лв.

Полагане на зъбен имплант – от 1150лв. /с включена цена на зъбния имплант/

Разкриване на зъбния имплант, избор на надстройка и нейното фиксиране – от 250лв. /без цена на надстройка/

Зъбна коронка – от 360лв.

 

Необходимо е да се знае, че лечението със зъбни импланти не е само поставянето на зъбен имплант и зъбът /коронката/ върху него. В около 60% от случаите е необходимо, да се извършат предварителни или допълнителни процедури, за да се гарантира дълготрайния успех на лечението. Всичко това зависи от индивидуалната ситуация.

  • Предварителните процедури създават условия или подобряват съществуващите условия преди поставяне на имплантите.
  • Допълнителните процедури могат да се извършват на различен етап в лечението – по време на поставяне на зъбните импланти или при тяхното разкриване. Те подобряват условията необходими за запазване на цялостта на костите и меките тъкани /венеца/. В следствие на това, продължителното преживяване на имплантите във Вашата уста е много по-сигурно. Те дават и така желаната естетика.

Предварителните и допълнителни процедури са Вашата “гаранция” за успешно, дълготрайно и естетично лечение със зъбни импланти. Интересувайте се, какво стои зад Вашите пари, при лечение  със зъбни импланти от медицинска гледна точка!

Допълнителна информация в сайтовете:

www.зъбни-импланти.com

www.импланти.com

www.dentaconsult.bg

Осъществете преглед при д-р Асен Маринов или д-р Асен Мaринов Jr. В края на прегледа спокойно може да попитате за различните варианти на лечение със зъбни импланти, каква цена има всеки един от тях и защо?

При въпроси от Ваша страна осъществете специализирана дентално имплантологична консултация при нас в София, за лечение със зъбни импланти.