All-On-4™ Концепция

Иновативна рехабилитационна концепция за лечение, позволяваща в едно посещение, без добавяне на костни заместители, изцяло обеззъбени пациенти да получат неподвижни зъби, които изглеждат и функционират като естествени. 

За повечето хора имплантите са най-доброто решение при загуба на зъби, но не всички пациенти имат достатъчен костен обем за поставянето на традиционни импланти. All-On-4™ е концепция, която позволява с прецизно поставяне на четири импланта да се закрепи неподвижен мост на цялата горна или долна челюст без допълнителни процедури за костно заместване. All-On-4™ е решение при трудни случаи с ниско разположени синуси и нежелание/невъзможност на пациентите за sinus lift.

Голямото предимство на този иновативен метод на лечение е, че мостът винаги може да бъде свален, за да се направи корекция при нужда и после отново да се върне в устата върху имплантите Това би Ви спестило оставането без зъби за определен период от време.

Иновациите в клиничните методи на поставяне на импланти, имплантната система Nobel BioCare, съвременната Cad/Cam технология и нашия опит ни дават възможност да лекуваме пациентите си със сигурни неснемаеми зъби.

Имате уникалната възможност да подобрите стандарта и качеството си на живот. Зависи само от Вас.

© 2018 DentaConsult. All Rights Reserved.